Home » Servicii » Investigatii

Investigatii

Pentru a avea o colaborare eficienta si pentru a preintampina diversele probleme care ar putea surveni in timpul investigatiei, inaintea demararii investigatiei clientul va comunica scopul pe care urmareste sa il indeplineasca apeland la activitatile de investigatii private Pro Veritas ( toate informatiile despre obiectiv sunt relevante pentru ancheta ). Clientul va fi informat cu privire la comportamentul pe care va trebui sa il adopte pe parcursul investigatiei private.

Echipa Pro Veritas de detectivi investigatii particulari are ca unic obiectiv major in derularea operatiunilor de investigatii private obtinerea si oferirea informatiilor relevante si probatorii, care vor conduce la edificarea clientului cu privire la suspiciunile care l-au determinat sa apeleze la serviciile noastre. Pro Veritas Detectivi Investigatii ofera toata discretia si prudenta posibila pentru evitarea deconspirarii activitatilor noastre de investigatii private.

Pentru societatea noastra, profesia de detectivi particulari este eficienta numai daca vom ajuta de fiecare data clientul sa gaseasca raspunsurile la intrebarile si banuielile pe care le detine. 

Rapoartele intocmite de detetectivii investigatori Pro Veritas nostrii nu contin interpretari subiective, ci se limiteaza la a prezenta dovezile, exact asa cum au fost ele obtinute, in conformitate cu pescriptiile legale. De aceea, constatarile efectuate de investigatorii nostri si oferite clientiilor la sfârsitul operatiunii pot fi folosite in justitie.

Trebuie mentionat insa ca fiecare serviciu de investigatie privata oferit de echipa de detectivi particulari Pro Veritas este unic si astfel tarifele pe detectiv particular se pot modifica de comun acord cu beneficiarul.

Nu vom prelua cazuri care intra in contradictie cu legile in vigoare.