Home » Despre noi

Despre noi

Pro Veritas detectivi investigatii ofera o gama larga de servicii de investigatii, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe anchete private.

In gama serviciilor atestate oferite de detectivi investigatii se afla: filaj, investigatii, deparazitari, securitatea afacerilor, teste de fidelitate sau orice combinatie a acestora.

Pentru noi, profesia de detectivi particulari este eficienta doar daca vom reusi sa ajutam de fiecare data clientul sa afle raspunsurile la intrebarile si banuielile sale. 

Daca dumneavoastra aveti nevoie de informatii, noi vi le vom obtinem legal.

In activitatea economica contemporana, orice manager ar trebui sa aiba ca prioritate protectia afacerii impotriva scurgerii de informatii. Datele confidentiale ajunse la competitie, clienti sau persoane rau-intentionate pot conduce la pierderea credibilitatii, afacerii, oportunitatii sau banilor investiti. Pro Veritas detectivi investigatii impiedica intamplarea acestor evenimente.

Rapoartele intocmite de investigatorii nostrii nu contin interpretari personale, ci se limiteaza la a prezenta dovezile, exact asa cum au fost ele administrate, in conformitate cu pescriptiile legale. De aceea, constatarile efectuate de investigatorii nostri si oferite clientiilor la sfârsitul operatiunii pot fi folosite in justitie.

De dumneavosatra depinde sa va protejati afacerea-noi va ajutam sa o faceti in mod calificat.